Header

BSPlu(extra)

Op de unieke locatie Dierenpark MeerZoo in Marknesse is zowel een buitenschoolse opvang als een zorgboerderij. Hierbij worden kinderen begeleid bij allerlei leuke activiteiten zoals het voeren van dieren, knuffelen met konijnen, borstelen van paardjes, knutselen, spelen in onze speelruimte en nog veel meer. Wij willen graag iedereen de mogelijkheid bieden voor een leuke opvang. Daarom hebben we naast de reguliere BSO ook een BSO plus (extra). Hiermee kunnen we ook kinderen die wat extra aandacht nodig hebben een leuke dag bieden.

Bij Meer-BSO vinden we het belangrijk dat elk kind zich welkom voelt en zijn of haar talenten kan ontwikkelen. Wij bieden professionele begeleiding waarbij uw kind in een kleine groep extra aandacht krijgt. We integreren de reguliere BSO met de BSO plus zodat uw kind mee kan draaien met zijn of haar leeftijdsgenoten. Voor de BSO plus (extra) zijn de groepen wat kleiner dan de reguliere BSO. De groepsgrootte van de BSO plus (extra) is ongeveer 6 kinderen.

Iedereen vanaf 4 jaar oud is welkom bij Meer-BSO. Mocht u ge├»nteresseerd zijn, dan kunt u altijd contact opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.